Nilpeter forbedrer kundens performance med partnerskab om vision

Hvis du er maskinbygger, kan du hjælpe virksomhederne i industrien med at få øje på mulighederne med ny teknologi. Hos B&R Industrial Automation er vi klar til at hjælpe dig med den opgave gennem et partnerskab, hvor vi supporterer dig tæt og gør det nemt for dig at tage eksempelvis vision-teknologi ind som en del af din maskinproduktion.

Nilpeter er en 100 år gammel eksportvirksomhed, der fremstiller etikettrykmaskiner. Virksomheden har samarbejdet med B&R Industrial Automation om at forbedre deres etikettrykmaskiner, så trykværkerne ved hjælp af vision kan kalibrere sig selv i real-time.

Da B&R barslede med udviklingen af et kamera til industrien for nogle år siden, så Nilpeter straks muligheder i at få et kamera siddende på hvert trykværk. Kameraerne kan nemlig inspicere på registersystemet, og det er en direkte vej til at nedsætte spild i produktionen.

I videoen her kan du høre en Software Application Expert fra Nilpeter fortælle om partnerskabet med B&R’s løsningsarkitekt, som har resulteret i øget effektivitet og reduceret spild for Nilpeters kunder – og for Nilpeter selv: en unik position i branchen.

E-bog: Intelligent automation med vision-teknologi

Sådan optimerer du produktionen med mindre spild, hurtigere omstilling og effektiv kvalitetskontrol


Vi har skrevet en e-bog, der går i dybden med, hvordan du som maskinbygger kan integrere intelligent kamerateknologi i maskinproduktionen og dermed hjælpe dine kunder til højere kvalitet, mindre spild og hurtigere omstilling.
Hent e-bogen her

Vælg venligst land og sprog

B&R Logo