Please choose country and language

Digital Marketing-praktikant 2019

Odense, Denmark

Digital Marketing-praktikant til international automationsvirksomhed (Efterår 2019)

Har du lyst til at lave online kampagner, der skaber resultater? Er du skarp til at bruge digitale kanaler og til at rapportere på deres performance? Og vil du gerne være en del af en teknologiførende virksomhed med en stærk international forankring og et tæt samarbejde i Norden?

Så skal du søge stillingen som Digital Marketing-praktikant på B&R Industrial Automations danske hovedsæde i Odense. Du bliver et vigtigt medlem af et lille team, hvor du selv kan være med til at definere din rolle.
Dine arbejdsopgaver kommer til at spænde bredt inden for kommunikation og marketing, men det vil primært være digital marketing, du vil bruge din tid på. Det er især opsætning af online kampagner (sponsorerede opslag, bannerannoncering, Google Adwords etc.) og rapportering på disse (Google Analytics). Du kommer også til at være med til at skabe indhold til vores LinkedIn-profil, artikler til tech-medier og videomateriale til vores forskellige platforme.

Herudover vil du også være medansvarlig på planlægningen, kommunikationen og eksekveringen af et employer branding-event, der afholdes på SDU. Endeligt vil du supportere marketingteamet med planlægningen og eksekveringen af marketingaktiviteter og diverse ad hoc-opgaver, når vi dagligt stræber efter at skabe indhold i øjenhøjde om en menneskelig organisation, som leverer avancerede automationsløsninger og er teknologisk frontløber.

  • Vi forventer, at du:
  • Har viden om og stor interesse for online marketing – gerne i en B2B-kontekst
  • Har kendskab til SEO, Adwords og Google Analytics, og det er en klar fordel, hvis du har erfaring med at opsætte hjemmesider og online kampagner samt rapportere på deres performance
  • Har gode skriftlige evner på både dansk og engelsk og kan bidrage til at skabe og/eller finde på indhold, der engagerer vores målgruppe
  • Læser på en kandidatuddannelse inden for marketing, kommunikation, journalistik, medievidenskab eller lignende
  • Er god til at tage initiativ og kan arbejde selvstændigt.
  • Vi tilbyder:
  • Et attraktivt indblik i en international gazelle-virksomhed og mulighed for at få god erfaring til CV’et
  • En varieret hverdag, hvor du har stor frihed, og hvor dit team hellere end gerne vil lytte til dine idéer
  • Gratis morgenmad og massageordning, fleksibilitet i praktikforløbet, en aktiv personaleforening og gode kolleger.

Om stillingen
Praktikken er fuldtid og strækker sig fra semesterstart i august/september til december 2019, men vi er selvfølgelig fleksible i forhold til dit studie og tager højde for sideløbende undervisning, projektskrivning og eksamener. Praktikken er ulønnet jf. gældende regler om universiteternes projektorienterede studieforløb. Der er gode muligheder for at fortsætte som studentermedhjælper efter afsluttet praktik.

Bliv en del af en international virksomhed i vækst
B&R Danmark er et datterselskab af B&R Industrial Automation, som er en innovativ automationsvirksomhed med hovedkontor i Østrig og kontorer i hele verden. Med mere end 3000 ansatte, og et salgs- og supportnetværk i mere end 70 lande, er B&R globalt blandt verdens største innovative virksomheder inden for automation og proceskontrol. Vores styrings-, servo- og robotløsninger, såvel som vores industri-PC’er og visualiseringssystemer, sætter nye standarder inden for industriel automation. Vi har i løbet af de seneste år oplevet kraftigt vækst og er kåret til Gazellevirksomhed fire gange. I 2017 blev B&R en selvstændig forretningsenhed i ABB Group.

Interesseret?  
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Camilla Bang, Communication Project Manager hos B&R Danmark, på tlf. +45 5364 2600 eller på mail camilla.bang@br-automation.com. Vi indkalder til samtaler løbende, så send dit CV og din ansøgning allerede i dag eller senest 15. april til jobs.dk@br-automation.com. Skriv ’Att. Camilla Bang’ i emnefeltet. Vi glæder os til at høre fra dig.

Please choose country and language

B&R Logo